Kyle.
"Once we overcome our fear of being tiny, we find ourselves on the threshold of a vast and awesome universe that utterly dwarfs — in time, in space, and in potential — the tiny anthropocentric proscenium of our ancestors."
-- Carl Sagan
Home My Photos Random Post Ask Selfies Personal
Next



najmani:

I ship myself with academic success and contentment

(Source: interstellarsandwich)

7175 listens

twinpukes:

Ego Tripping at the Gates of Hell - The Flaming Lips

651 listens

(Source: disneygifs)

(Source: )

(Source: twitter.com)

itakephotosofallthethings:

Your Good Side
Issaquah, WA
View it on Flickr
More photos by John Westrock on Flickr.

itakephotosofallthethings:

Your Good Side
Issaquah, WA

View it on Flickr

More photos by John Westrock on Flickr.

funnywildlife:

A mother bear takes a dip in the water to cool off in the warm summer sun but refuses to leave her three youngsters behind - so they climb aboard her back.Picture: Jon Langeland/Solent News & Photo Agency

funnywildlife:

A mother bear takes a dip in the water to cool off in the warm summer sun but refuses to leave her three youngsters behind - so they climb aboard her back.
Picture: Jon Langeland/Solent News & Photo Agency

(Source: letsgoforahike)

(Source: detailles)

babygoatsandfriends:

Nori and her Quads!Bayou Country Nigerian Dwarf Goats

babygoatsandfriends:

Nori and her Quads!
Bayou Country Nigerian Dwarf Goats

(Source: flickr.com)

worclip:

Pobble House (2013) by Guy Hollaway Architects

Photographed by Charles Hosea

Location: Ashford, Kent, England

Owing to the site’s significance, local planning policy dictates that any new building must replace an existing one and is to be of similar scale and proportion to that of the original. The design response from GHA to the clent’s brief was to create an architecture that understands ‘place’. To this end a material palette was chosen that would enhance with age, inspired by Dungeness. Whilst being designed to an incredibly tight budget of under £250,000, the building has a very high quality and robust nature to withstand the harsh climate.

To reduce the building’s impact on the natural shingle, it sits on a series of pad foundations which elevates the house off the beach, suspended by half a metre (1.64 feet). The timber frame construction is sealed by a rubber waterproofing layer that acts as a whole house gutter, allowing the rain to fall through the batten over-cladding and down the building. The three modules of the building are each enveloped in separate materials, a Core-ten steel mesh, Larch, and robust cement fibre board that will each act as rain-shields. The building is extremely durable, an important aspect considering the harsh climate and exposed setting. The exposure will cause the larch and core ten to weather silver and red respectively, an echo to the natural landscape. The building has been designed to be as energy efficient as possible.

seaworld:

There is literally nothing I can read about hotdogs that will make me stop eating them